Spar penge på dit cykelgrej

Cykelgear - spar penge

Skal du ud at shoppe cykelgrej, eller en ny cykel er det værd at læse med i indlægget her.

Vi har samlet nogle gode tilbud fra en af Danmarks førende cykelforhandlere, for at præsentere dem for Jer i indlægget her på Kortrum. Hos os lægges kortene på bordet- og skal du have et indblik i hvilke klik på “læs videre”.

Ny 2018 model 

Allerede nu præsenteres de nye 2018 modeller hos de danske cykelforhandlere. Er man cykelentusiast, har man sikkert allerede lagt mærke til mange af de nye modeller som er havnet på de danske cykelshops- eller i de fysiske butikker.

Nogle af disse nye modeller, kendetegnes også som de billige cykel, hvor de fleste kan være med. Det er oftest på hverdagscyklen man kan acceptere en lidt billigere pris på, da en sportscykel a la en mountainbike, eller en racercykel ikke må nedprioriteres på kvalitet, eller prisen. Grunden til dette er ofte, at man på disse såkaldte sportscykler oftest rammer en højere fart, samt presser cyklen til det yderste. Derfor er det afgørende at modellen kan holde til diverse bump på vejen, samt være topsikker i sin kvalitet. Ligeledes kan man som kunde heller ikke forvente, at få en topproduceret sportscykel til under prisen på Dkk 8.000. Dette anbefales i hvert fald, da det først er i den prisklasse, hvor man som kunde kan gøre sig en række til- og fravalg. Ellers er det oftest et meget standard stel, dæk og gear cyklerne er bygget med. Noget der måske egner en nybegynder som OK, men til de mere garvede ryttere, er det ikke essentielt at kigge i den lave prisklasse.

Penge at spare på udstyret 

Når man har erhvervet sig en ny cykel, er det også meget nærliggende med noget nyt udstyr. Det er oftest ved sommeren efter de store grand tour turneringer der køres, samt efter juletid der er gode tilbud at hente på cykelgrej. Kører man rigtig stærk, er det afgørende med noget udstyr der ikke kun ser godt ud, men også til enhver tid kan beskytte rytteren, således hvis uheldet skulle ske, at man er beskyttet imod det hårde underlag. I den forbindelse, er det naturligvis altid nødvendigt, at enhver rytter bærer sin hjelm. Her er det i princippet ligegyldigt, om der er tale om sportscykling, eller hverdagscykling. Er man i tvivl om hvilken hjelm man skal bære, har Bedste10 udarbejdet en gennemført forbrugertest på de bedste cykelhjelme 2017. Læs bedste cykelhjelm test 2017 lige her. Bemærk at der i denne tid også er flere penge at spare på disse udvalgte og gennemtestede modeller. I testen er der både modeller til børn og voksne. Tag et kig.

Vent på udsalget 

Som kunde kan det sagtens betale sig at vente på udsalget lander i butikkerne. Det er ikke unaturligt at finde cykelgrej og cykler til både 40, 50 og 70% af udsalgsprisen. Det er tankevækkende, og som oftest er der intet i vejen med produktet. Udsalget starter som sagt, på baggrund af en Grand Tour er overstået- såsom Tour De France eller Giroen der havde jubilæumsår i år. Ligeledes gælder det med cyklerne- når 2018 modellerne havner i butikkerne, så sættes 2017 modellerne ned. Dette er faktisk noget som foregår lige i øjeblikket, men vil foregå i en højere grad fra slut august, start september. I den forbindelse vil vi klart anbefale dig, at holde øje med udsalget- både online såvel som offline.

Og husk så – køber du en ny cykel, eller noget cykelgrej… allier dig altid med ekspert på området. Her er det som oftest cykelhandleren der kan give dig den bedste vejledning omkring produktet. Udnyt dig af denne ekspertise til at kunne træffe det mest rationelle valg.

Tak fordi du læste med omkring “Spar penge på Cykelgrej”. Måske du også kunne have interesse i indlægget omkring “Spar penge på modetøj”. Klik på linket her og du føres direkte videre.

 

Skriv et svar