Sommerens trend inden for tøj til piger

Nu nærmere sommeren sig efterhånden med hastige skridt. En halv kedeligt forår, som primært har budt på kolde dage med regn og blæst, så ser det endelig ud til at vende lidt. Man kan håbe at sommeren er tilsvarende længere i den anden ende.

Sommer betyder også at flere og flere er på jagt efter nyt tøj mm. da sidste års tøj måske enten ikke passer mere, eller at det blot ikke er moderne når vi skriver 2018 på kalenderen. Af denne grund er det også vigtigt at man kan finde det tøj man er på udkig efter. Her har vi haft en snak med ejer af tuxerretroclothing.dk– en webshop der sælger tøj på nettet.

Er det nemt at ramme trenden hvert år? 

Det kan selvfølgelig være en udfordring at finde lige præcis det tøj til pigerne der sælger bedst. Vi har dog efterhånden nogle års erfaring med at designe vores eget tøj, men der vil altid i tøjbranchen være modeller man ‘brænder’ inde med så at sige. 

Er der noget i ved vil sælge godt? 

Der er selvfølgelig nogle produkter vi ved vil sælge super godt.
Det kunne være nogle af vores kendte brands som Hell Bunny, som de andre år har vist sig at sælge super godt – hvilket vi også forventer at de gør i år. 

Dernest håber vi selvfølgelig også at vi har ramt rigtigt med vores egne brands. Det er altid svært at producere sit eget tøj, dog har vi erfaringen der giver os en fordel. 

Der skal sælges masser af sommertøj på nettet.

Målene er ret klare for Tuxer retro clothing – de vil gerne sælge mere tøj på internettet i år, sådan at det ikke kun er de fysiske butikker der sælger. Derfor har man også gjort hvad man kunne for at få nogle store udvalg af de kendte brands på lager

Forventningerne til denne sommer er super gode – og vi håber også på at sommeren bliver dejlig lang.

Skriv et svar