Sådan giver du huset nyt liv

At være husejer er ofte relativt dyrt – dette kan de fleste husejere nok skriver under på, da der ofte kommer nogle udgifter i en større prisklasse end hvis man boede til leje. Dog er der bestemt også en lang række fordele ved at være husejer, da det over en lang årrække er klart billigere end at være lejer.

Ofte kan man godt tænke sig at give sit hus et forbedret udseende, dog virker det ofte halv dyrt, og måske ikke noget man har budgetteret med i første omgang. Dog er der nogle ting der giver et bedre indtryk end andre – her er pudsning af facade blandt andet noget af det som har den største effekt!

For at blive klogere på facadepuds, så har vi snakket med Peter fra Danskfacadepuds i Aalborg.

Hvordan oplever du opfattelsen af facadepuds er?

Det er klart, folk synes nogle gange at det er dyrt, men kan også se at det er nødvendigt til tider. Dog vil jeg sige at jeg næsten ingen kunder har som er utilfredse med vores arbejde – næsten modsat vil jeg sige! 

De fleste bliver rigtig positivt overrasket, og havde på ingen måde forestillet sig at det kunne blive så godt som det ofte bliver. Hvis man kigger på min hjemmeside så vil man også kunne se nogle før/efter billeder fra det arbejde vi har udført. Det er tydeligt at det bliver MEGET bedre. udtaler Peter stolt om sit arbejde.

Er det den bedste løsning til at give huset nyt liv? 

Det er bestemt blandt de bedste løsninger man kan foretage sig. Det giver som tidligere nævnt huset helt nyt liv – faktisk kan man nogle gange tro at der er blevet bygget et helt nyt hus. Blot fordi at facaden bliver så meget pænere at se på! 

Der er ingen tvivl om at hvis du har brug for at kvikke hjemmet lidt op, så er renovering af facade måske noget du bør kigge nærmere på! Det er i hvert fald alle pengene værd!

Skriv et svar