Gør rummet længere med flotte plakater

Velkommen til det første rigtige indlæg på kortrum!

Dagens indlæg tager inspiration direkte fra vores blog navn – kortrum. Derfor skal vi i dag snakke om korte rum, altså rum uden alverdens kvadratmeter og snakke om hvordan man kan være med til at øge den rummelige fornemmelse med diverse indretningstips. Lad os springe ud i det.

Dagens indretningstip skal handle om plakater, og om hvordan plakater kan være med til at få rumme til at virke større. Vi har alle sammen hørt en ven eller bekendt sige at hvid maling får et rum til at virke større – Og gæt hvad! Det passer! Når rummet er malet handler det om at være strategisk, og ikke fylde en masse elementer ind der fylder på gulvet. Så i stedet for at placere en kæmpe monstera delicosa plante på gulvet, kunne man med fordel købe en monstera deliciosa plakat fra en plakatshop som Hanging Danes.

Det er en fordel, hvis man gerne vil have lidt planter ind i hjemmet, men ikke har kvadratmeterne at gøre med på gulvet. Så er det langt mere praktisk at kunne placere en plakat på væggen af det ønskede motiv – I dette tilfælde en monstera deliciosa plakat. Man kan faktisk sige at man slår to fluer med et smæk! Man både udnytter pladsen optimalt i rummet, og man får en flot plakat op at hænge på samme tid. Og nå ja – Du slipper også for at vande planter hele tiden.

Hvad med jer derude, har i nogle gode tips og tricks til hvordan man kan få et lille rum til at virke større? Så del dem endeligt med os i en kommentar, så kan det være at dit tip er det næste vi deler her på bloggen!

Det var ved at være det. Dette er bare et indlæg ud af mange som i fremtiden vil kunne handle om tips og tricks til bedre boligindretning. Vi skrives ved J

Skriv et svar