Gør marken bedre med dræning

Drænrør

Indlæg: www.kortrum.dk
Skrevet: d. 18.04.16
Rettet: d. 05.06.18
Skrevet i samarbejde med www.jcimex.dk

Indlægget her omhandler dræning, og i korte træk funktionen af at anvende dræn – om end du er landmand, entreprenør, anlægsgartner eller noget helt tredje. Det er nemlig således, at rigtig mange brancher benytter sig af dræning – hvilket også er ekstremt vigtigt, hvis man som eksempelvis landmand ønsker at få det bedste udbytte af sine marker.

Forestil dig en mark, som ikke har fået dræn eller lignende – forholdende vil næsten blive umulige. Man kan sammenligne det med en fodboldspiller, der ikke har fået sine fodboldstøvler på til en kamp – vedkommende vil naturligvis ”skøjte” rundt, det samme vil marken gøre.

Måske ikke det bedste eksempel, men alligevel kan det give dig et præg om hvad meningen er med at få drænet. Drænrør fås hos rigtig mange leverandører i Danmark – her er det vigtigt at man ikke går på kompromis med sin kvalitet.

Man kan gøre sit forarbejde

Gå aldrig ned på fittings og tilbehør, da det mange gange kan være med til at sætte det sidste præg på røret, samt oplevelsen. Mange gange bliver arbejdsprocessen også langt nemmere, hvis man har de rigtige sammensætninger.

Du er altid velkommen til at kommentere på dette indlæg – dog er det vigtigt at pointere, at vi blot er skribenter, der tager udgangspunkt i essentielle emner.

Skriv et svar