Boligindretning hitter i efteråret

Vi er gået ind i efteråret, som er en helt fantastisk tid når det gælder boligindretning. Det er nu der er tid til at hygge, og nyde sit hjem. Ofte er det lige netop i denne tid, at man får lov at kræse lidt ekstra for hjemmet. Dette fornemmer man også hos den danske brugskunst shop “littlethings.dk”. 

Den korte historie bag

Tilbage i 2014 åbnede butikken op for de første ordre, med en klar og målrettet strategi. På shoppen forhandles der udelukkende de brands, som menes at passe ind i sortimentets røde tråd.

Det er vigtigt at enhver kunde, som besøger butikken får en personlig og god kundeservice, ligeledes også at alle medarbejdere kan besvare faglige spørgsmål omkring de produkter der forhandles på shoppen.

Skab en oplevelse for kunden 

Det handler rigtig meget om at skabe den gode kundeoplevelse. Der findes ikke en bedre markedsførringsstrategi end glade kunder. Begrebet word-of-mouth kan være ekstremt effektivt, hvis kunden altså har en positiv udtalelse vel og mærke. Endvidere er budskabet også langt mere troværdigt, hvis det fortælles gennem kunder der har gjort sin egen erfaring ved at handle på shoppen. Netop derfor er det vigtigt for den danske møbelforretning Littlethings, at have fokus på dette begreb – blandt andet for at skabe nye kunder, men også for at opbygge den her loyalitet overfor sine eksisterende kunder. Tilbagevendnede kunder er et meget positivt tegn.

Det er især en fordel med tilbagevendende, men også loyale kunder i perioder såsom nu, da vi nærmer os de helt store begivenheder såsom Black Friday og julehandlen. Der findes ikke en tid på året, hvor dankortet svinges hyppigere – lige derfor er det klart en fordel, hvis man på forhånd har opbygget noget tillid og en kendskabsgrad, der giver en top-of-mind når forbrugeren tænker boligindretning. Netop sådanne mekanismer arbejdes der internt med – online såvel som offline, således man konstant er blandt forbrugerens foretrukne boligindretnings shops.

Giv dem et besøg 

Har du ikke besøgt shoppen før, er det bestemt et besøg værd. Du kan bruge ovenstående link i indlægget, som direkte fører dig videre til butikkens forside. Gå på opdagelse blandt de mange fine kategorier og brands. Tak fordi du læste med på kortrum. 

Skriv et svar