Skærmbillede 2017-05-08 kl. 12.03.04

Beskyt dit hjem mod uventede gæster

Der er næsten ikke et tidspunkt på året, hvor man kan sige at der er færre indbrud i de danske hjem end andre. Dog kan man gøre sig for at beskytte sig mod indbrud.

Det er på ingen måde rart at have indbrud derhjemme, især ikke hvis du ligger og sover mens huset bliver tømt for værdigenstande, hvilket er en rigtig ubehagelig oplevelse. Det er både hårdt personligt, men kan også være ret dyrt, da der skal investeres i diverse  nye elektronik apparater, samt de genstande der ikke kan erstattes for penge.

Vi har snakket med Jakob fra Securehome, som sælger alarmsystemer og overvågning, herunder de kendte SPC alarmer.

Hvad kan man gøre for at holde indbrudstyven ude? 

Man kan selvfølgelig tage sine forholdsregler, og lade noget af lyset være tændt hvis man ikke er hjemme. Det kan være super nemt at se om der er nogle hjemme, hvis lyset er slukket hele aftenen. Så det billigste og bedste råd må være at tænde noget lys når man ikke er hjemme. 

Er der andre ting man kan gøre hvis dette ikke er nok?

Så bliver det nok ananas i egen juice, men man kan investere i et alarmsystem eller overvågning. Det er faktisk yderst sjældent at indbrudstyve vælger huse som skilter med at der er alarm og overvågning. Det holder typisk de fleste ubehagelige typer væk. 

Det er klart, at det bedste ville være at købe et alarmsystem eller overvågning. Men der findes også et billigere alternativ hvis man ikke lige har økonomien til at investere i et alarmsystem siger Jakob.

“Faktisk, så er det lidt noget som jeg ikke bør sige – men det virker faktisk også super godt blot at anskaffe sig nogle skilte med at huset er alarmovervåget – alene dette vil få indbrudstyven til at vælge et andet hus. 

Indbrudstyve er iskolde og hvis de vil ind, så skal de også nok komme ind desværre  – men gør dit forarbejde og gør det så svært for tyven som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *